De volgende Rogmansdag 23-24 september te Mechelen

Noteert U het alvast achter in Uw agenda: op zaterdag 23 en zondag 24 september 2006 wordt in Mechelen (B.) de 6e Rogmansdag gehouden.

Houd er rekening mee als U vakantieplannen maakt. De Nederlanders kunnen het misschien combineren met een reisje naar Luxemburg of Frankrijk, de Duitse familieleden willen misschien Brussel of Antwerpen nog eens bezoeken.

De Belgische levensstijl en gastvrijheid staan borg voor twee héél gezellige dagen en ook het bestuur zal er alles aan doen om de ontmoeting tot een succes te maken.

Het programma wordt in de volgende bestuursvergadering definitief vastgesteld. Daarna verschijnt er (in juni 2006) een Bulletin met nadere bijzonderheden en een aanmeldingsformulier. Onder meer zullen vertegenwoordigers van andere Rogmans-takken uit België, Duitsland en (wellicht) Nederland zich aan ons voorstellen door iets over hun familie te vertellen. Vertaling van het gesprokene zal technisch beter dan tot nu toe worden verzorgd.

Tot eind juli heeft de Stichting een optie op een aantal kamers in Hotel Het Gulden Anker, waar de dag zal worden gehouden.

Wij zouden het in verband met de voorbereidingen zeer op prijs stellen als U onverbindend alvast een indicatie zou willen geven of U van plan bent naar Mechelen te komen (en met hoeveel personen).


Met dank aan Pierre Rogmans voor onderstaande foto's

Eerste Rogmansdag Kevelaer 28 September 1991 :
Derde Rogmansdag Antwerpen 26 April 1997 :
Vierde Rogmansdag Maastricht 1 April 2000 :
Vijfde Rogmansdag Kevelaer 24 April 2004 :